terkenang kisah lama
Posted by demarco_uomo on August 20 2007 21:10:25
alhamdulillah....akhirnya aku dapat gak tengok balik muka2 cikgu yg penah mengajar,mendidik,menghukum dan mendenda aku.walaupun tak dapat tengok semua mereka tapi dapat laa jugak tengok sebahagian drpd mereka.rambut cikgu zul phang dah makin putih.dulu hitam berkilat n terpacak mcm "punk" hehe.(maaf cikgu).cikgu zulkarnain pun dah makin tembam sikit.dulu masa mula2 masuk 1989(aku form 1) kurus jer.maybe hati dah makin senang,dah jadi timbalan yer dak?hehe.mr king punya rambut pun dah byk putih dari hitam.main basketball lagi cikgu?jadi coach utk NBA laa..hehe.ini sebagian jer cikgu yg ajar aku dulu.ramai lagi yg aku nak jumpa,at least dpt tau khabar la.wazir bob,zack kapchai,ustaz ariffine,mr oh eng cheng,pak lau..isk ramai lagi laa.rindu giler kat diorg semua tu.tapi ada sorg cikgu yg aku betul2 nak jumpa...mr vellu pillai a/l ponnudurai.dia ngajar fizik n add maths.cikgu yg paling aku suka walaupun tiap2 hari aku mesti bergaduh dengan dia hahaha.selalu bergado sebab aku tido dlm kelas fizik.sir...i scored c3 tau!!!i nak tuntut ur promise.u said kalau i can get c4 n above u nak convert to islam.hahaha...anyway..anyhow...star bagi aku byk pengajaran utk hidup dan menjadi manusia n insan.walaupun sekarang ni aku punya keje takde laa best sgt,tapi nilai hidup yg aku dapat dari star sungguh memberikan aku kesedaran dan kesyukuran.ILMU PANDUAN HIDUP!!!!!